Callebaut horká čokoláda 2kg frakcia 35mm-45mm

Kód: CALLFRAKCIA
Neohodnotené
Značka: Lyra
57 € 28,50 € / 1 kg
Skladom (>5 balenie)
Možnosti doručenia

Detailné informácie

Precízny výber
Precízny výber
kávových zŕn pre dokonalú chuť
Doprava zdarma
Doprava zdarma
pri objednávke nad 50€
Rýchle doručenie
Rýchle doručenie
a expresné vybavenie objednávok
Kaviareň Pointa Coffee
Kaviareň Pointa Coffee
Cafepoint Žilinská - Bratislava

Podrobný popis

 

Callebaut čokoláda (peniažky)

 

Kvalitná belgická čokoláda vhodná na prípravu teplých nápojov alebo na výrobu praliniek a iných pochutín

Popis:


Balenie: 2kg čokoládové peniažky 35 mm - 45 mm


Zloženie: obsah kakaovej sušiny minimálne 60%  - horká čokoláda, cukor, kakaové maslo,emulgátor:sojový lecitín, môže obsahovať stopy sóje, mlieka a orechov, natural vanilla flavouring


Skladovanie: na suchom mieste, bez priameho slnečného žiarenia


Hmotnosť netto: 2 kg

 


Skladovanie: na suchom mieste, bez priameho slnečného žiarenia


Hmotnosť netto: 2 kg 


 

  • Ako degustovať čokoládu … 
    Rovnako ako pri degustácii vína rozpoznáte kvalitnú čokoládu použitím všetkých svojich zmyslov: 
     
  • Zrak 

    Potešte svoje oči farbou a leskom kvalitnej čokolády. Horká čokoláda má hlbokú a teplú farbu. Čím je kakao jemnejšie a červenšie, tým aj chuť je lahodnejšia. 
     
  • Hmat 

    Odlomený kúsok kvalitnej čokolády pripomína kôru stromu. Keď držíte čokoládu v ruke, do minútky sa začne topiť. 
     
  • Sluch 

    Pri lámaní mliečnej a bielej čokolády je počuť tlmený zvuk, pri horkej čokoláde pripomína lámanie vetvičky. 
     
  • Čuch 

    Kvalitná čokoláda má nádhernú arómu s náznakom prírodnej vanilky. 
     
  • Chuť 

    Nechajte si čokoládu rozpustiť na jazyku a vychutnajte si jej dokonalú plnosť a jednotlivé chute, ktoré sa postupne objavujú. 

    Nezabudnite, že skutoční milovníci čokolády degustujú pomaly, jemne a graciózne, aby precítili jedlo bohov.

Dodatočné parametre

Kategória: Káva
Hmotnosť: 2 kg
Druh kávy: Arabica
Káva vhodná na: Espresso, Zalievaná káva, French press, Koťogo (mocca, bistro)
Kontinent: Latinská Amerika
Krajina pôvodu: Brazília
Rozdelenie podľa: Zrnková káva
Spôsob spracovania - metóda: Natural (suchá)
Stupeň praženia: Medium 51 - 60

Predstavenie 9 Grams Coffee

Príprava kávy

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Bezpečnostná kontrola