Callebaut horká čokoláda 2kg frakcia 35mm-45mm
Kód: CALLFRAKCIA
Precízny výber
kávových zŕn pre
dokonalú chuť

Doprava zdarma
pri objednávke
nad 50€

Rýchle doručenie
a expresné vybavenie objednávok

Kaviareň Pointa Coffee
Cafepoint Žilinská - Bratislava
Súvisiaci tovar
Podrobný popis
Callebaut čokoláda (peniažky)
Kvalitná belgická čokoláda vhodná na prípravu teplých nápojov alebo na výrobu praliniek a iných pochutín
Popis:
Balenie: 2kg čokoládové peniažky 35 mm - 45 mm
Zloženie: obsah kakaovej sušiny minimálne 60% - horká čokoláda, cukor, kakaové maslo,emulgátor:sojový lecitín, môže obsahovať stopy sóje, mlieka a orechov, natural vanilla flavouring
Skladovanie: na suchom mieste, bez priameho slnečného žiarenia
Hmotnosť netto: 2 kg
Skladovanie: na suchom mieste, bez priameho slnečného žiarenia
Hmotnosť netto: 2 kg
- Ako degustovať čokoládu …
Rovnako ako pri degustácii vína rozpoznáte kvalitnú čokoládu použitím všetkých svojich zmyslov:
- Zrak
Potešte svoje oči farbou a leskom kvalitnej čokolády. Horká čokoláda má hlbokú a teplú farbu. Čím je kakao jemnejšie a červenšie, tým aj chuť je lahodnejšia.
- Hmat
Odlomený kúsok kvalitnej čokolády pripomína kôru stromu. Keď držíte čokoládu v ruke, do minútky sa začne topiť.
- Sluch
Pri lámaní mliečnej a bielej čokolády je počuť tlmený zvuk, pri horkej čokoláde pripomína lámanie vetvičky.
- Čuch
Kvalitná čokoláda má nádhernú arómu s náznakom prírodnej vanilky.
- Chuť
Nechajte si čokoládu rozpustiť na jazyku a vychutnajte si jej dokonalú plnosť a jednotlivé chute, ktoré sa postupne objavujú.
Nezabudnite, že skutoční milovníci čokolády degustujú pomaly, jemne a graciózne, aby precítili jedlo bohov.
Dodatočné parametre
Kategória: | Káva |
---|---|
Hmotnosť: | 2 kg |
Druh kávy: | Arabica |
Káva vhodná na: | Espresso, Zalievaná káva, French press, Koťogo (mocca, bistro) |
Kontinent: | Latinská Amerika |
Krajina pôvodu: | Brazília |
Rozdelenie podľa: | Zrnková káva |
Spôsob spracovania - metóda: | Natural (suchá) |
Stupeň praženia: | Medium 51 - 60 |
Predstavenie 9 Grams Coffee
Príprava kávy
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať komentár